Quattro

Ontwikkel je applicaties sneller en breng in korte iteraties je software geautomatiseerd naar een schaalbare productie-omgeving

Software-ontwikkelstraat voor ontwikkelaars en beheerders

Productief

Ontwikkel je applicaties sneller, breng in korte iteraties software naar productie.

Maak gebruik van Gitlab-pipelines voor geautomatiseerde deployments naar een Kubernetes test – en productie-omgeving.

Efficiënt

Geen slapende infrastructuur waarmee ongebruikte resources verloren gaan

Kubernetes beheert geautomatiseerd de hoeveelheid cpu en geheugen voor elke applicatie en installeert deze op het Kubernetes-cluster voor optimale benutting van de beschikbare resources.

Monitoring

Monitor je applicaties op beschikbaarheid en performance. Gebruik diverse statistieken inzichtelijk gemaakt via dashboards.

Hoog beschikbaar

Kubernetes beheert de beschikbaarheid van je applicatie door constant te controleren of de applicatie nog beschikbaar is en herstelt en vervangt automatisch onbereikbare applicaties. Verkeer wordt via hoogbeschikbare loadbalancers naar het Kubernetes-cluster gestuurd.

Schaalbaar

Gebruik de automatische schalingsfunctie van Kubernetes voor optimale performance en beschikbaarheid van je applicatie. Kubernetes-cluster resources zijn makkelijk op te schalen om piek-workloads op te vangen.

Flexibel en divers

Zolang de applicatie in een Docker-container draait, draait het op Quattro.

Kubernetes maakt gebruik van container technologie, dit stelt je in staat om elk type applicatie te installeren. Zoals, Java, Python, NodeJS etc. en in de toekomst .NET.

Backups

Automatische backups van het Kubernetes-cluster en ondersteunende componenten.

Ontwikkelstraat Quattro