Over ODC-Noord

Wij zijn het ODC-Noord, leverancier op datacenter gebied en clouddiensten voor de Rijksoverheid. Wij zijn een compacte organisatie waar ruim 100 professionals met trots en passie hun werk verrichten.

ODC-Noord staat voor moderne standaarden, snelle levering, hoge klant- en medewerkerstevredenheid, schaalbare, generieke oplossingen en in control op de BIO

Wij leveren conform NIST referentie architectuur en NIST definities* schaalbare generieke ICT-diensten om bedrijfstoepassingen op te laten draaien. Daarnaast leveren we een dienst om maatwerk software te ontwikkelen, ondersteund door bijbehorende tools. Deze leveren we vanuit een betrouwbaar rijks-datacenter.

NIST Cloud Computing

Voor wie werken wij

Kaart van Nederland met de locaties van de diverse afnemers van ODC-Noord

Gedreven, innovatief, ondernemend en een tikkeltje eigenwijs. Dit zijn eigenschappen die goed bij ons passen en benutten om hoogwaardige en vernieuwende diensten aan onze afnemers te blijven leveren. We leren elke dag om zo de technieken van vandaag en morgen in te kunnen zetten. Onze afnemers en opdrachtgevers bevinden zich binnen meerdere ministeries. ODC-Noord kent daarmee een landelijk werkgebied en heeft een landelijke focus binnen de Rijksoverheid.

Hoe werken wij

Toegepaste technieken (Ansible, Atlassian tooling, Ceph, Docker, Gitlab, Kubernetes, Linux, Nutanix, Openstack, Saltstack)

Met verschillende agile werkende teams bedienen wij onze afnemers en ontwikkelen en beheren wij onze HaaS, IaaS, PaaS en SaaS diensten.

We are hiring

Werken bij ODC-Noord

ODC-Noord is in de beginfase door 5 medewerkers opgezet. Inmiddels is ODC-Noord gegroeid naar ruim 100 medewerkers. De vernieuwde diensten van ODC-Noord blijven zich ontwikkelen en nieuwe afnemers blijven komen. Help jij ons bij de volgende stap?

Stapel helmen met ODC-Noord logo

Historie ODC-Noord

Zonder historie, geen toekomst. Lees hier meer over het ontstaan en de ontwikkeling van ODC-Noord